Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat voor 'extreem fysieke' Deen van vijftien

Laatste update:

Danny Ings vertrok op de laatste dag van de transfermarkt niet bij Burnley en dat betekent vrijwel zeker dat hij over een paar maanden transfervrij vertrekt. De aanvaller zou een voorakkoord met het Real Sociedad van David Moyes hebben afgesloten. Een hard gelag voor Liverpool, dat er de voorbije weken alles aan deed om de aanvaller bij Burnley los te weken. Wordt vervolgd. (The Times)

Ajax heeft al zes Denen onder contract en daar komt in de nabije toekomst mogelijk een zevende bij. De Amsterdammers hebben naar verluidt interesse in Jens Odgaard, een vijftienjarige spits van Lyngby. De aanvaller wordt omschreven als ‘extreem fysiek voor zijn leeftijd’. Volgens Deense media zijn er al gesprekken gaande over de jeugdinternational van Denemarken. (BT)

Davide Santon ontkent dat hij eigenlijk helemaal geen zin had in een terugkeer naar Internazionale. 'Er is wat verwarring ontstaan, omdat er wordt geschreven dat ik Inter eerst zou hebben afgewezen, maar dat Newcastle United mij dwong om te vertrekken. Dat is absoluut niet waar: ik vroeg alleen om een paar uur bedenktijd, om alles met mijn familie te bespreken", zegt de verdediger, die maandag tekende bij Inter. (Facebook)

Michael Essien had deze winter geen zin om AC Milan voor een kleine club te verruilen. De middenvelder is bij i Rossoneri niet verzekerd van een vaste basisplaats en volgens zaakwaarnemer Fabrizio Ferrari was er voldoende interesse, maar de Ghanees is niet snel tevreden. “Essien heeft gespeeld bij Chelsea en Real Madrid, met zijn cv kun je niet voor een kleine club gaan voetballen”, geeft Ferrari aan. (Sky Italia)

Ajax moet stoppen met het halen van buitenlandse talenten

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
10
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
55
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties