Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax haalt toptalent van ADO naar Amsterdam

Laatste update:

Johan Voskamp sluit een verlenging van zijn profloopbaan niet uit. De aanvaller komt bij Sparta Rotterdam door blessureleed niet meer aan spelen toe en keert na dit seizoen in principe terug naar Westlandia. “Maar als ik topfit word, dan wil nog gaan voor het betaald voetbal.” Kritisch is hij wel: “Ik heb geen zin om naar clubs als Emmen, Fortuna en MVV te gaan”, aldus de 31-jarige Voskamp. (RTV Rijnmond)

ADO Den Haag raakt een van de grootste talenten van de jeugdopleiding hoogstwaarschijnlijk kwijt aan Ajax. De zeventienjarige Pascal Struijk lijkt de overstap te maken van de Hofstad naar de hoofdstad. Struijk is een centrumverdediger die actief is in Oranje Onder-17. De 1 meter 90 lange mandekker maakt komende zomer de overstap naar Amsterdam. (Algemeen Dagblad)

Liverpool heeft bij TSG Hoffenheim geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Niklas Süle. The Reds hebben zich voor komend seizoen al verzekerd van de diensten van Joel Matip van Schalke 04, maar schijnen de twintigjarige centrale verdediger Süle dus ook nog te willen halen. De international van Duitsland Onder-21 speelde eerder twee seizoenen samen met Liverpudlian Roberto Firmino. (BILD)

Süle is niet de enige speler van Hoffenheim die op het lijstje staat van Jürgen Klopp. Ook de 23-jarige Kevin Volland zou in beeld zijn bij de huidige nummer negen van de Premier League. De vijfvoudig A-international van Duitsland scoorde al 34 keer in 134 wedstrijden in de Bundesliga en maakte dit seizoen voor Hoffenheim al zeven treffers. Volland, een aanvaller, zou ongeveer vijftien miljoen euro moeten kosten. (Daily Star)

Christian Benteke is de grootste miskoop van dit seizoen in de Premier League

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
24
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties