Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft vervanger Vermeer op het oog

Laatste update:

David Moyes is niet bereid om de droom van Rio Ferdinand te laten uitkomen. De trainer, die zelf overigens ook allerminst verzekerd is van een langer verblijf bij Manchester United, wil de 35-jarige verdediger geen nieuw contract aanbieden. Voor de routinier is dat een teleurstelling: “Natuurlijk, het is mijn droom om te blijven”, zegt Ferdinand. Collega Nemanja Vidic verlaat Man United zeker; hij gaat naar Internazionale. (Daily Mirror)

Kenneth Vermeer wil niet nog een seizoen op de bank zitten bij Ajax en aast daarom op een vertrek in de zomer. Ajax heeft zodoende een nieuwe keeper nodig en heeft een oogje op Dusan Kuciak, een Slowaakse doelman die momenteel voor het Poolse Legia Warschau uitkomt. De 28-jarige Kuciak wordt ook gevolgd door Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Anderlecht. (WL)

De talentenfabriek van Schalke 04 draait al tijden op volle toeren, maar dit is niet zaligmakend. Die Königsblauen hebben een uitstekende jeugdopleiding die onder meer Julian Draxler en Max Meyer heeft afgeleverd. Toch betekent dit volgens manager Horst Heldt niet dat de club geen topspelers meer hoeft aan te trekken. “De balans moet kloppen. We hebben naast talent ook ervaring nodig”, laat de beleidsbepaler weten. (BILD)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Mario Suárez naar de Serie A gaat vertrekken. De middenvelder is bij Atlético Madrid niet verzekerd van een basisplaats en krijgt de kans om naar Italië te verkassen. De 27-jarige Spanjaard werd al in verband gebracht met Napoli, maar ook Roma heeft het voorzien op Suárez. De verdedigende middenvelder werd in 2010 door los Colchoneros overgenomen van Real Mallorca. (AS) (AS)

Ajax moet een nieuwe keeper halen, als Kenneth Vermeer vertrekt

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
0
Barca-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
1
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties