Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax informeert bij Manchester City naar Guidetti

Laatste update:

AS Roma wil een ervaren verdediger in huis halen als Mehdi Benatia vertrekt. De 31-jarige Marko Basa wordt gezien als de mogelijke vervanger van de Marokkaan, die in de belangstelling van vrijwel alle Europese topclubs staat. Basa, 24-voudig international van het Montenegrijns elftal, komt sinds 2011 uit voor Lille. De Fransen willen de routinier niet kwijt, maar i Giallorossi zijn bereid om vijf miljoen euro te betalen. (La Voix du Nord)

John Guidetti keert mogelijk alsnog terug naar Nederland, maar niet naar Rotterdam. Ajax schijnt namelijk geïnformeerd te hebben naar de Zweedse spits, die een overgang van Manchester City naar Feyenoord maar ook Hannover 96 in het water zag vallen. De Amsterdammers hadden lange tijd hun zinnen gezet op Samuel Eto'o, maar hebben de hoop op de komst van superster inmiddels laten varen. (Daily Star)

Stoke City-trainer Mark Hughes heeft geen zin om op zoek te gaan naar een nieuwe keeper. Asmir Begovic staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, maar de doelman mag niet weg bij the Potters. “Wat ons betreft is het helemaal geen discussie. Hij gaat niet weg, hij blijft onze keeper. Ik hoef overigens ook geen nieuwe spelers, ik ben tevreden met de groep die ik nu heb”, maakt Hughes duidelijk. (Daily Mirror)

Clubs die Tim Sherwood als trainer willen, moeten niet lang aarzelen voordat ze hem benaderen. Tot die conclusie is Crystal Palace gekomen, nadat de coach ervan af heeft gezien om aan de slag te gaan als opvolger van Tony Pulis. “Hoe langer het proces duurde, des te meer namen werden er genoemd. Op een geven moment wil je dat een club daarmee stopt en wil je dat je de eerste keus bent”, maakt Sherwood duidelijk. (The Independent)

Zijn de fans van Ajax blij met de komst van John Guidetti?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties