Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax is Nigeriaanse Ronaldo niet uit het oog verloren

Laatste update:

Catalin Tira heeft geen contract overgehouden aan zijn proefperiode bij FC Dordrecht. De promovendus gaf de twintigjarige aanvaller van ADO Den Haag de kans om de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen en Tira scoorde ook tijdens het oefenduel met FC Oss (1-1), maar dat bleek niet voldoende te zijn. Papito Merencia, eveneens van ADO, hoort nog of Dordrecht met hem wél in zee wil gaan. (FOX Sports)

Ajax besloot vorig jaar om Moses Daddy-Ajala Simon na een stageperiode geen contract aan te bieden en daar kan de club wel eens spijt van krijgen. Bij het Slowaakse AS Trencin doet 'de Nigeriaanse Cristiano Ronaldo' het namelijk buitengewoon goed. 'Hij is de Slowaakse competitie al ontgroeid", vindt coach Martin Sevela. Ajax zegt dat het de negentienjarige buitenspeler nog altijd in de gaten houdt. (Pravda)

De zaakwaarnemer van Samuel Eto’o is gearriveerd in Londen. Claudio Vigorelli onderhandelt met Queens Park Rangers over een mooi contract voor zijn cliënt. Eto’o speelde het voorbije jaar nog bij Chelsea, maar daar kreeg de spits geen nieuw contract. De 34-jarige Eto’o vindt QPR een goede optie, maar het torenhoge salaris van de Kameroener kan weleens roet in het eten gaan gooien. (Daily Mirror)

Alou Diarra heeft spijt van zijn transfer naar West Ham United. De 33-jarige middenvelder maakte in 2012 de overstap van Olympique Marseille naar the Hammers, maar is sinds deze zomer transfervrij. “Ik heb het gevoel dat ik twee jaar van mijn carrière heb weggegooid. Dat laat zich wel voelen”, zegt de 44-voudig Frans international, die momenteel meetraint bij zijn ex-club Girondins Bordeaux. (L'Équipe)

Denk jij dat Moses Daddy-Ajala Simon nog eens terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties