Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kan bod van 45 miljoen van Tottenham tegemoetzien

Laatste update:

Manchester United heeft geïnteresseerde clubs de vraagprijs voor Paul Pogba laten weten. The Red Devils willen de kassa laten rinkelen en wensen een bedrag van 135 miljoen euro te ontvangen voor de middenvelder. (Daily Mirror)

Tottenham Hotspur wil de opties in aanvallend opzicht uitbreiden en gaat zich om die reden bij Champions League-opponent Ajax melden. The Spurs hebben naar verluidt 45 miljoen euro over voor Hakim Ziyech. (Daily Star)

Lorenzo Insigne kan komende zomer mogelijk een gevoelige overstap maken. Als Maurizio Sarri wordt aangesteld als trainer van AC Milan, gaat men bij Napoli aankloppen voor de vleugelaanvaller. (Diverse Italiaanse media)

Doordat Ryan Sessegnon graag in Londen wil blijven, heeft Tottenham Hotspur de beste papieren voor de jeugdinternational. Fulham kan een bod richting de dertig miljoen niet weigeren, terwijl ook Juventus, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain geïnteresseerd zijn. (London Evening Standard)

Als het aan Loris Karius ligt, maakt hij zijn tweejarige huurperiode bij Besiktas ‘gewoon’ af. Er waren eerder dit seizoen wat strubbelingen tussen de van Liverpool gehuurde doelman en de Turkse topclub, maar inmiddels is de lucht geklaard. (Fanatik)

Zou jij Tottenham Hotspur een goede club vinden voor Hakim Ziyech?

Meer nieuws

Grote beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
2
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
11
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
11
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Real Madrid
63
Ian Maatsen heeft basisplek in CL-finale, Malen en Reus bankzitters
26
Het lekkerst mogelijke toetje lonkt voor Dortmund-icoon Marco Reus
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties