Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax kijkt op voorspraak van Krol naar N'Dong

Laatste update:

Diep in zijn hart wil José Reina wel terug naar Barcelona, maar hij heeft het ook erg naar zijn zin bij Liverpool. The Reds zouden met de komst van Simon Mignolet al willen inspelen op het vertrek van Reina, maar zelf is de doelman niet met de geruchten bezig. “Ik ben hier tevreden en heb een driejarig contract, maar het zou natuurlijk een mooie kans zijn om voor een nog grotere club te spelen”, zegt Reina. (Onda Cero)

Ajax heeft interesse in een middenvelder uit Gabon en dat komt door Ruud Krol. Krol is trainer van CS Sfaxien uit Tunesië en daar maakt Ibrahim Didier N’Dong een goede indruk; Krol heeft de jeugdinternational aangedragen bij de clubleiding van Ajax. Overigens deed Ajax in het verleden al eens zaken met Sfaxien: in 2001 werd Hatem Trabelsi overgenomen van die club. (Star Africa)

Mladen Petric keert waarschijnlijk niet terug bij Hamburger SV. Sportief directeur Oliver Kreuzer voelde er veel voor om de transfervrije 32-jarige aanvaller, die in de Duitse havenstad 61 keer scoorde in 136 wedstrijden, terug te halen. “Hij was mijn lievelingsspeler. Maar in alle eerlijkheid: ik denk dat hij geen optie is”, vertelt de sportbestuurder van die Rothosen. Petric speelde vorig seizoen bij Fulham. (Hamburger Morgenpost)

Eliseu hoeft over zijn toekomst geen zorgen te maken. De 29-jarige linkshalf heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer bij Málaga en de Andalusiërs hebben geld nodig. Een vertrek is dus zeker niet ondenkbaar. “Maar we gaan eerst met de nieuwe trainer Bernd Schüster praten”, zegt zaakwaarnemer Miguel Saavedra, die claimt dat zijn cliënt in de belangstelling staat van clubs uit Turkije, Engeland en van Benfica. (Radio Antena)

Ajax heeft achter het eerste elftal voldoende getalenteerde middenvelders rondlopen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties