Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax klopt bij Real Madrid aan voor Varane

Laatste update:

Het lijkt er niet op dat José Bosingwa komend seizoen voor AS Monaco gaat voetballen. De Portugese rechtsback, die transfervrij is sinds zijn contract met Chelsea afliep, zou in de belangstelling van de Franse Ligue 2-club staan. Trainer Claudio Ranieri ontkent echter dat de verdediger naar het vorstendom komt. “Nee, dat is niet waar”, aldus de Italiaanse oefenmeester. De 29-jarige Bosingwa zoekt zodoende verder naar een club. (France Football)

Ajax heeft in zijn lange zoektocht naar een centrumverdediger ook bij Real Madrid aangeklopt. Marc Overmars, directeur voetbalzaken, weet dat Raphaël Varane op de nominatie staat om komend seizoen verhuurd te worden en heeft aan zijn collega Miguel Pardeza laten weten dat men geïnteresseerd is. José Mourinho wil echter pas ná de tournee door de Verenigde Staten de knoop doorhakken. (El Confidencial)

Real Madrid verblijft twee weken op Amerikaanse bodem en mogelijk wil Ajax niet zo lang wachten op Varane. Mourinho geeft bovendien de voorkeur aan een verhuur binnen Spanje, daar hij de negentienjarige Fransman elke week aan het werk wil zien. Het aanstaande vertrek van Ricardo Carvalho zal niet van invloed zijn op de beslissing van Mourinho om Varane wel of niet te verhuren. (El Confidencial)

Hulk is nog niet vertrokken, maar FC Porto weet al wel wie zijn opvolger moet worden. Als de Braziliaanse spits deze transferperiode alsnog weggaat, moet zijn vervanger uit de Oekraïense competitie komen. De 24-jarige Taison speelt daar sinds twee seizoenen voor Metalist Kharkiv, maar krijgt de mogelijkheid om naar Portugal te verkassen als zijn landgenoot de overstap maakt naar een van de Europese topclubs die hem willen hebben. (A Bola)

Mario Balotelli heeft een uitstekend EK achter de rug en zal dan ook vol zelfvertrouwen terugkeren naar Manchester City. Roberto Mancini waarschuwt zijn landgenoot echter: hij moet geen oude fouten gaan maken. 'Mario heeft heel veel potentie, dat heb ik altijd gezegd. Maar hij moet volwassen worden en kan niet meer de fouten maken die hij vorig seizoen heeft gemaakt", aldus de coach van City. (Daily Mirror)

Iker Casillas wil niets weten van de moeizame relatie die hij zou hebben met José Mourinho. De keeper van Real Madrid zegt juist blij te zijn met de aanwezigheid van de Portugese oefenmeester. “Je realiseert je niet dat hij helemaal niet zo is als wat er in de pers over hem beweerd wordt, totdat je hem daadwerkelijk ontmoet. De club heeft er goed aan gedaan hem aan te stellen”, zegt de Real-aanvoerder over the Special One. (AS)

Newcastle United heeft nog een maand om transfers af te ronden, maar heeft niet veel geduld. Eind deze week wil trainer Alan Pardew twee versterkingen presenteren, en een van hen moet in ieder geval Mathieu Debuchy worden. Behalve de rechtsback van Lille en het Frans elftal hoopt de coach van the Magpies ook nog altijd op de komst van Ajacied Vurnon Anita en verwacht hij dat aanvaller Demba Ba bij Newcastle blijft. (Setanta Sports)

Moet Ajax een centrale verdediger van buitenaf aantrekken?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties