Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax komt als onverwachte winnaar uit de strijd

Laatste update:

Roberto Mancini eiste bij zijn aanstelling dat Internazionale in de winterstop versterkingen zou halen en de oefenmeester wordt op zijn wenken bediend. Na Lukas Podolski willen i Nerazzurri voor het eind van de maand ook Paulinho nog vastleggen. De Braziliaans international wordt waarschijnlijk eerst een half jaar gehuurd van Tottenham Hotspur; afhankelijk van zijn prestaties kan hij komende zomer dan een vast contract ondertekenen. (Daily Mirror)

Ajax mag zich nog niet rijk rekenen, maar heeft wel goed nieuws ontvangen in de strijd om de handtekening van Martin Ödegaard. De zestienjarige Noor nam een kijkje bij onder meer Liverpool, Manchester United en City, maar is tot de conclusie gekomen dat het Engelse voetbal op dit moment nog niets voor hem is. Ödegaard beseft dat hij bij de genoemde clubs voorlopig nog niet op speelminuten in het eerste elftal hoeft te rekenen. (Daily Star)

Ajax is volgens de 'Daily Star' nu de belangrijkste kandidaat om Ödegaard in te lijven. Ajax is volgens de '' nu de belangrijkste kandidaat om Ödegaard in te lijven. Het wonderkind is ook in beeld bij Bayern München, Real Madrid en Barcelona, maar bij Ajax is de kans op een snelle doorbraak in het vlaggenschip het grootst. Wim Jonk heeft namens de Amsterdammers al een tijdje contact met de familie van Ödegaard en het is de bedoeling dat de Noor in januari nog ergens mee komt trainen bij Ajax. (Daily Star) (Daily Star)

Alan Pardew is nog maar net begonnen bij Crystal Palace, maar de nieuwe coach weet nu al wat eraan schort. 'Ik heb gesproken met de voorzitter en zonder de druk op hem op te voeren, durf ik wel te zeggen dat we nog minimaal twee spelers erbij moeten hebben", zegt de manager. Pardew, die overkwam van Newcastle United, ging niet dieper in op de vraag voor welke posities hij versterkingen zoekt. (BBC)

Denk jij dat Martin Ödegaard naar Ajax gaat?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
0
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties