Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax krijgt forse concurrentie van Manchester City

Laatste update:

Manchester United heeft een lijstje met acht mogelijke winsterse versterkingen klaarliggen. Onder anderen spits Erling Braut Haaland van Red Bull Salzburg staat op de radar. (Daily Express)

Manchester City wil Dani Olmo overnemen van Dinamo Zagreb. De aanvaller, met een afkoopclausule van veertig miljoen euro, staat ook op de lijstjes van Ajax, Juventus, AS Roma, Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain. (Sportske Novosti)

Liverpool gaat geen werk maken van Kylian Mbappé. Waar de aanvaller van Paris Saint-Germain als een onrealistische optie wordt beschouwd, staat Jadon Sancho van Borussia Dortmund nog wel op het lijstje. (El Desmarque)

Sandro Tonali wordt gevolgd door Juventus, dat afgelopen seizoen een bod van vijftien miljoen euro afgewezen zag worden. Brescia vraagt echter minstens veertig miljoen euro voor de middenvelder. (CT)

Valencia is van plan om Rubén Sobrino in januari te verkopen. Real Mallorca heeft de beste papieren om de aanvaller over te nemen, terwijl ook Celta de Vigo en Espanyol in de markt zijn. (El Mundo)

Denk jij dat Dani Olmo goed genoeg is voor Manchester City?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
36
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
42
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties