Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax moet weer vrezen voor vertrek van De Boer

Laatste update:

De kans dat Motherwell een Nederlandse hoofdtrainer krijgt is best groot. Robert Maaskant werd al genoemd als kandidaat en ook Mitchell van der Gaag schijnt in beeld te zijn bij de Schotse Premier League-club. Van der Gaag speelde vier jaar voor Motherwell en heeft vrijdag met zijn oude werkgever om tafel gezeten. The Steelman zijn op zoek naar een opvolger van de vorige maand opgestapte Stuart McCall. (Voetbal International)

De supporters van Ajax moeten hopen dat Liverpool eens wat beter gaat presteren. The Reds kwamen zaterdag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Sunderland en Brendan Rodgers staat door de slechte resultaten onder druk. Er zijn diverse kandidaten die Rodgers zouden kunnen opvolgen en Frank de Boer wordt ook genoemd. Twee jaar geleden was hij ook al in beeld bij Liverpool. (Diverse Engelse media)

Jay Rodríguez keert na Nieuwjaar terug bij het eerste elftal van Southampton. De aanvaller heeft zeven maanden buitenspel gestaan door een knieblessure, maar manager Ronald Koeman kan straks weer over de Engelsman beschikken. De 25-jarige Rodríguez heeft zich ten doel gesteld om Koeman en de directie flink te overtuigen, om vervolgens een nieuw contract in de wacht te slepen. Hij ligt nu nog tot medio 2016 vast en is dus blijkbaar niet bezig met een mogelijke transfer naar Tottenham Hotspur. (Daily Mirror)

Swansea City nam Bafetimbi Gomis in de zomer transfervrij over van Olympique Lyon, maar de spits heeft de harten van de Welshe fans nog niet kunnen veroveren. De 29-jarige Fransman scoorde pas één keer in de Premier League en gaat in januari mogelijk een deurtje verder. Neil Warnock, de manager van Crystal Palace, wil Gomis, die ook wel Baby Drogba wordt genoemd, de rest van het seizoen huren. (The Sun)

Denk je dat Liverpool een mooie club is voor Frank de Boer?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties