Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ontvangt bod van 34 miljoen euro op tweetal

Laatste update:

NAC Breda hoopt Jeff Stans te kunnen verleiden. De 26-jarige middenvelder van Excelsior heeft deze woensdag een gesprek met technisch directeur Hans Smulders en trainer Marinus Dijkhuizen. (BN De Stem)

Juventus wil niet een, maar twee spelers van Ajax overnemen. De Oude Dame zet in op de komst van zowel Riechedly Bazoer als Arek Milik en heeft 34 miljoen euro over voor een zogenaamde ‘package deal’. (Tuttosport)

Leicester City heeft een bod van Liverpool afgewezen. The Reds wilden tien miljoen euro overmaken voor linksback Ben Chilwell, maar zullen met een hoger bedrag moeten komen. (Daily Mirror)

Barcelona en Arsenal strijden om een Braziliaanse linksback. Het gaat om de 22-jarige Douglas Santos, die nu nog in zijn vaderland voor Atlético Mineiro uitkomt. (Hoje em Dia)

Schalke 04 komt als winnaar uit de strijd om Breel Embolo. De aanvaller wordt voor twintig miljoen euro overgenomen van FC Basel en tekent voor vijf seizoenen in Gelsenkirchen. (BILD)

Ajax zou dit bod moeten accepteren

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties