Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax praat met Van der Wiel over rentree

Laatste update:

Als FC Utrecht er niet in slaagt om Joey Pelupessy als opvolger van Wout Brama over te nemen van Heracles Almelo, gaat het voor een interne oplossing. Ramon Leeuwin wordt in dat geval (tijdelijk) doorgeschoven naar het middenveld. (Algemeen Dagblad)

Ajax heeft Gregory van der Wiel naar verluidt gepolst over een rentree. De Amsterdammers lijken de rechtsback in eerste instantie te willen huren van Fenerbahçe. (Takvim)

Serge Aurier bevindt zich momenteel in de wachtkamer. Paris Saint-Germain heeft al een aantal aanbiedingen voor de rechtsback binnen gekregen, maar er speelt op dit moment niets concreets. (Le Parisien)

Keita Baldé Diao krijgt er nog een optie in de top van de Serie A bij. Na Juventus en Internazionale heeft ook Napoli zich met een bod van 22 miljoen euro bij Lazio gemeld. (Corriere dello Sport)

Michael Verrips heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam verlengd, maar speelt aankomend seizoen waarschijnlijk niet op Het Kasteel. De doelman gaat een stageperiode afwerken bij MVV Maastricht. (Officiële kanalen Sparta Rotterdam)

Vind jij dat Ajax Gregory van der Wiel terug moet halen?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
11
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties