Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax probeert duo ook na 30 juni 2016 te behouden

Laatste update:

De toekomst van Tolgay Arslan ligt misschien wel in de Serie A. De middenvelder van Hamburger SV wordt in de gaten gehouden door Arsenal, maar er zijn naar verluidt ook verschillende clubs uit de Italiaanse competitie die het hebben voorzien op de voormalig Turks én Duits jeugdinternational. De kans is aanwezig dat er in januari al een bod wordt uitgebracht op Arslan, al wil HSV hem eigenlijk niet kwijt. (Sky Italia)

Nicolai Boilesen lijkt te zijn geboren voor pech, maar voor de geblesseerde Deen is er nu ook positief nieuws te melden. De verdediger van Ajax kan een nieuw contract ondertekenen in Amsterdam. Ook landgenoot Lucas Andersen, die eindelijk de juiste vorm heeft gevonden, kan bijtekenen bij de regerend landskampioen. Beide spelers hebben nu nog een contract voor anderhalf jaar. (Voetbal International)

Christian Atsu heeft Everton nog niet van zijn kwaliteiten kunnen overtuigen. De 22-jarige linkshalf kwam in de zomer over van Chelsea, maar speelde pas drie competitiewedstrijden voor de club uit Liverpool. Hij gaat in januari zelfs misschien weer weg, want Sunderland heeft interesse om de Ghanees op huurbasis over te nemen. Vorig seizoen scoorde Atsu 5 keer in 28 competitiewedstrijden voor Vitesse. (Daily Mirror)

Queens Park Rangers-trainer Harry Redknapp is niet bang voor het vertrek van zijn topscorer. Charlie Austin scoorde al zeven keer in de Premier League en de kans is groot dat clubs zich in januari komen melden voor de 25-jarige spits, maar Redknapp gaat er juist van uit dat Austin langer blijft. “Zelf houd ik me er niet teveel mee bezig, maar ik weet zeker dat ze hem willen houden en dat er met hem gepraat wordt”, zegt de coach. (Daily Mail)

In welke speler zie jij het meer zitten?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties