Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-regel 'verlengen of niet spelen' treedt in werking

Laatste update:

Jerson Cabral verhuisde maandag op de valreep nog van FC Twente naar Willem II. Trainer Jurgen Streppel praatte lang op hem in, voordat de flankspeler besloot de stap naar Tilburg te zetten. “Hij wil mij helpen mijn carrière een boost te geven. En dat is wat ik nu nodig heb: iemand die vertrouwen in mij heeft. En dan moet ik het zelf doen, dat weet ik ook wel”, zegt Cabral. (Brabants Dagblad)

Als Ajax vasthoudt aan het eigen beleid, speelt Niklas Moisander de komende tijd geen wedstrijden meer. De mandekker heeft een aflopende verbintenis en volgens de regels van Ajax betekent dat ‘verlengen of niet meer spelen’. “We hebben geen afspraak gemaakt, we zien wel”, zegt Moisander nuchter. Wat in zijn voordeel werkt, is dat concurrent Stefano Denswil eveneens in het bezit is van een aflopende verbintenis. (Algemeen Dagblad)

Met de komst van Danny Welbeck is de situatie voor Joel Campbell nog minder rooskleurig dan hij al was. De spits uit Costa Rica mocht uiteindelijk dan ook vertrekken, maar het geïnteresseerde Benfica bleek niet bereid om aan de vraagprijs van Arsenal te voldoen. De Portugese topclub wilde niet verder gaan dan tien miljoen euro, terwijl the Gunners twaalf miljoen euro wensten te ontvangen. (O Jogo)

Hatem Ben Arfa stapte onlangs op huurbasis over van Newcastle United naar Hull City. Manager Steve Bruce had niet verwacht dat hij de Fransman op kon halen: “Ik volgde hem al een paar weken en het is ons uiteindelijk gelukt. Ik had dat niet gedacht, maar doordat we veel geduld en geluk hebben gehad, hebben we een erg goede speler binnengehaald.” Hull versterkte zich ook met Abel Hernández, Gaston Ramírez en Mohamed Diamé. (BBC)

Vind jij dat Niklas Moisander moet bijtekenen bij Ajax?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
2
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties