Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-talent vond het te vroeg voor stap naar Tottenham

Laatste update:

Marco Silva gaat ervan uit dat er in januari niemand vertrekt bij Watford. De trainer wil aanvoerder Troy Deeney hoe dan ook aan boord houden. (Daily Mail)

Tottenham Hotspur toonde afgelopen zomer concrete belangstelling voor Justin Kluivert. Club en speler zelf vonden het echter nog te vroeg voor een overstap. (Voetbal International)

Gianni De Biasi is in beeld om bondscoach van Australië te worden. De voormalig bondscoach van Albanië bevindt zich in een rijtje kanshebbers met onder meer Jürgen Klinsmann, Avram Grant en Christoph Daum. (Sky Italia)

Dalbert Henrique kwam afgelopen zomer over van OGC Nice, maar slaagt er vooralsnog niet in om indruk te maken bij Internazionale. De Braziliaan wordt in januari dan ook mogelijk verhuurd. (Tuttomercatoweb)

Bologna is in gesprek met Rodrigo Palacio over een contractverlenging. De Argentijn speelt pas sinds de zomer voor i Rossoblu, maar de club is zo tevreden dat het zijn eenjarige contract wil openbreken. (Corriere di Bologna)

Vind jij dat Justin Kluivert al toe is aan een stap naar het buitenland?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
36
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
3
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties