Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax veegt bod van veertig miljoen euro van tafel

Laatste update:

Alessandro Florenzi heeft na lang onderhandelen een akkoord bereikt met AS Roma over een nieuw contract. De Italiaan tekent bij tot medio 2023 en gaat drie miljoen euro per jaar verdienen. (Diverse Italiaanse media)

Ajax heeft onlangs een bod van veertig miljoen euro op Matthijs de Ligt naar de prullenbak verwezen. Naast de verdediger genieten ook Hakim Ziyech, David Neres, Kasper Dolberg en Frenkie de Jong interesse van buitenlands topclubs. (Voetbal International)

Als Internazionale er niet in slaagt om Sime Vrsaljko binnen te halen, richt men de pijlen op Davide Zappacosta. I Nerazzurri hebben reeds een ontmoeting met zijn zaakwaarnemer achter de rug. (Diverse Italiaanse media)

Eden Hazard is deze zomer het voornaamste doelwit van Barcelona op de transfermarkt. De Catalanen zouden reeds gesprekken achter de rug hebben met de entourage van de Belgische vleugelaanvaller. (Sport)

Het prijskaartje van Kieran Tierney heeft Bournemouth afgeschrikt. Om die reden hebben the Cherries met Diego Rico een alternatief op het oog en zijn afkoopclausule bij Leganés bedraagt twintig miljoen euro. (Daily Mail)

Zou jij veertig miljoen euro een goed bedrag vinden voor Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties