Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax weigert te praten, Lukaku naar Rusland

Laatste update:

Een Engelse voetbalfan die toevallig in hetzelfde Londense hotel verbleef als Barcelona ter voorbereiding op het Champions League-duel met Chelsea, heeft een aanvaring gehad met Daniel Alves. De negentienjarige jongen liep Lionel Messi tegen het lijf en vroeg de superster om een handtekening. Alves was daar niet van gediend, stormde op de verbaasde jongen af en begon in het Spaans stennis te trappen. Uiteindelijk moesten enkele stafleden van Barcelona ingrijpen. (Daily Mirror)

Ismaïl Aissati, Dmitry Bulykin en Nicolás Lodeiro weten voorlopig nog niet waar ze aan toe zijn. Ajax weigert het trio, waarvan de contracten komende zomer ten einde lopen, in te lichten over haar toekomstplannen en dus is het wachten geblazen. Voor alle drie de spelers zou interesse zijn, al is tot op heden nog niks concreets binnengekomen in Amsterdam. Vanaf half mei gaat dat mogelijk veranderen. (AT5)

Marcello Lippi is nog niet klaar als trainer, maar de voormalig succescoach van Juventus sluit uit dat hij ooit nog in de Serie A aan het werk gaat. “Ik wil werken op een plek waar ik nog iets kan opbouwen. Dat kan in Qatar zijn, maar ook in Oman of China. Ik moet nog een besluit nemen”, zei Lippi vrijdag. De geroutineerde coach veroverde in 2006 de wereldtitel met Italië en was tussen 2008 en 2010 eveneens bondscoach van de Azzurri. (Tuttosport)

Bakaye Traoré mag zich met ingang van komend seizoen speler van AC Milan noemen. De middenvelder van het Franse Nancy heeft de medische keuring op Milanello al doorstaan en zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. De Malinees international beschikt over een aflopend contract en kan zodoende voor niks worden overgenomen. Ook Newcastle United en Aston Villa hadden interesse. (Gazzetta dello Sport)

Het avontuur van Romelu Lukaku bij Chelsea dreigt faliekant te mislukken en de Belgische spits zoekt naar een uitweg. Zenit Sint-Petersburg is bereid de beresterke aanvaller die te bieden, maar de concurrentie is hevig. De Russen willen namelijk ook werk maken van de komst van Mario Balotelli en Hulk en die twee aanvaller staan internationaal hoger aangeschreven. Lukaku lijkt daardoor derde keus. (Life Sports)

Andriy Shevchenko herkent de situatie van Fernando Torres. Zelf werd hij ook ooit met torenhoge verwachtingen naar Stamford Bridge gehaald en evenals de Spanjaard overtuigde hij nooit. Shevchenko denkt echter dat het met Torres beter afloopt. “Hij werkt hard en het zit er echt aan te komen. Hij beweegt veel, is aanspeelbaar en zijn prestaties worden beter. Het enige dat hij nodig heeft zijn doelpunten”, aldus de Oekraïner. (Daily Mail)

Arsenal gaat binnenkort een bod neerleggen in Florence. De Londenaren willen werk maken van Fiorentina-aanvaller Adem Ljajic, die in Italië te boek staat als één van de grootste talenten van de Serie A. De twintigjarige Serviër heeft nog wel een contract tot medio 2014 en zal dus voor de hoofdprijs moeten worden weggekocht. Zijn marktwaarde ligt rond de 7,5 miljoen euro, maar waarschijnlijk zal Arsenal meer betalen. (Corriere dello Sport)

Wie vertegenwoordigt de meeste waarde voor Ajax?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
14
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
41
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties