Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil Luis Suárez terug naar Nederland halen

Laatste update:

Sam Allardyce noemt de komst van Pierre-Emerick Aubameyang naar Everton 'mogelijk'. Deze week werd duidelijk dat Goodison Park een van de mogelijke bestemmingen is voor de spits van Borussia Dortmund. (Liverpool Echo)

Luis Suárez overweegt een vertrek bij Barcelona. Ajax is bereid de Uruguayaan terug naar Amsterdam te halen, maar Lionel Messi wil zijn aanvalspartner bij de Catalaanse grootmacht houden. (Don Balón)

West Ham United heeft de kans laten lopen om Romelu Lukaku voor tien miljoen pond op te pikken. Toenmalig trainer Sam Allardyce wilde Lukaku alleen huren van Chelsea en niet voor dat bedrag kopen. (The Guardian)

PEC Zwolle wil het contract van Philippe Sandler openbreken en verlengen. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de verdediger, heeft een aanbieding voor een nieuwe verbintenis in beraad. (De Stentor)

Antoine Griezmann heeft aan Manchester United laten weten dat de spits naar Barcelona gaat. Zowel Atlético Madrid als de aanvaller zelf zijn al een deal overeengekomen met de Catalanen. (Diverse Spaanse media)

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
93
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
7
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties