Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil met twee verloren zonen stunten in Europa

Laatste update:

Federico Marchetti is in beeld om als stand-in van Gianluigi Buffon naar Juventus te komen. Die rol wordt momenteel vervuld door Neto, maar de Braziliaan wil weer eerste keus zijn tussen de palen en gaat in de zomer op zoek naar iets nieuws. Het is echter de vraag of de 33-jarige Marchetti wil zin heeft om genoegen te nemen met het spelen van tweede viool. (Tuttosport)

Frank de Boer gaf deze week aan dat er oriënterend is gesproken met Wesley Sneijder, maar volgens de Turkse media is er wel wat meer aan de hand. Er wordt beweerd dat Ajax serieus werk wil maken van de terugkeer van Sneijder, die Klaas-Jan Huntelaar bruikbare ballen moet gaan geven. Met Sneijder en Huntelaar terug in het elftal wil Ajax internationaal weer eens potten gaan breken. (TR Haberler)

Lucas Biglia zeg het naar zijn zin te hebben bij Lazio, maar toch lijkt het erop dat de Argentijnse middenvelder gaat vertrekken. Hij staat in de belangstelling van Juventus en Internazionale, die waarschijnlijk bereid zijn meer te betalen. Biglia kan bij Lazio ook bijtekenen, voor zo’n drie miljoen euro per jaar. In het noorden van Italië wacht hem een salaris van vier tot vijf miljoen euro. (Il Messaggero)

Marko Arnautovic is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken in het shirt van Stoke City. De aanvaller weigert zijn contract te verlengen en dat houdt waarschijnlijk in dat hij andere aanbiedingen heeft liggen. The Potters balen daarvan, maar kiezen waarschijnlijk eieren voor hun geld en hopen nog zestien miljoen euro te vangen voor de ex-spits van onder meer FC Twente. (Independent)

Denk jij dat Wesley Sneijder en Klaas-Jan Huntelaar in de zomer naar Ajax gaan?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties