Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wil tweede Duitser naar Amsterdam halen

Laatste update:

Atlético Madrid is absoluut niet van plan toptalent Saúl Ñíguez te laten vertrekken. Juventus informeerde in de Spaanse hoofdstad naar de beschikbaarheid van de middenvelder, maar de kampioen van Italië kreeg te horen dat een transfer onbespreekbaar is. Mede door blessures wacht Saúl nog altijd op zijn grote doorbraak bij Atlético Madrid: komend seizoen moet zijn jaar worden. (AS)

Na Amin Younes gaat er mogelijk nog een Duitse speler naar Ajax. De Amsterdammers zouden het voorzien hebben op Lukas Klostermann van Red Bull Leipzig. De negentienjarige verdediger, die multi-inzetbaar is in de laatste linie, werd door Ajax bekeken gedurende het EK Onder-21 in Griekenland. Zijn werkgever zou circa een miljoen euro van Ajax verlangen voor zijn transfer. (ELF Voetbal)

James McCarthy is na twee jaar nog altijd niet uit het vizier van Tottenham Hotspur verdwenen. The Spurs wilden McCarthy in 2013 al halen, maar de international van Ierland koos destijds voor Everton. Nu komt McCarthy mogelijk alsnog naar White Hart Lane; vermoedelijk wordt Aaron Lennon ingezet als ruilmateriaal. Lennon was als huurling al actief bij Everton. (Daily Mail)

Ciro Immobile zet zijn carrière voort bij Sevilla, maar hij wilde eigenlijk naar Napoli. “Ciro heeft Napoli meerdere keren laten weten dat hij naar de club wilde komen, maar de liefde was helaas niet wederzijds. Er is geen reden om herrie te schoppen, iedereen maakt eigen keuzes. Het gaat om een Italiaanse topspits afkomstig uit de buurt van Napels, dus het was wel mooi geweest”, aldus zaakwaarnemer Marco Sommella. (Radio Marte)

Kan Ajax nog wel een jonge verdediger erbij gebruiken?

Meer nieuws

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
8
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
48
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties