Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ziet cliënt van Raiola naar Engeland vertrekken

Laatste update:

Massimiliano Allegri hoopt dat Juventus deze zomer nog in actie komt op de transfermarkt. De trainer herhaalt nog maar eens dat hij een aanvallende middenvelder aan zijn selectie toe wil voegen en onder anderen Mario Götze en Julian Draxler zijn voor die vacature in beeld. “We hebben iemand nodig die tussen de linies kan spelen. We bekijken de opties, er is nog wel wat tijd. Ik doe het nu met de selectie die ik heb”, zegt Allegri. (Sky Italia)

Donyell Malen lijkt Ajax te verlaten. De zestienjarige spits, die vorig seizoen in de B1 speelde, zou al een akkoord over een contract met Arsenal hebben bereikt. Hij ging eerder dit jaar in zee met zaakwaarnemer Mino Raiola en die liet weten dat Ajax wel erg lang heeft gewacht op het doen van een aanbieding aan het talent. De international van Oranje Onder-17 lijkt nu dus te hebben gekozen voor een avontuur in Londen. (Arsenal Youth)

Werder Bremen is niet blij met de transfer van Franco Di Santo naar Schalke 04. De aanvaller kon drie miljoen euro verdienen, maar ging voor een miljoen meer naar Gelsenkirchen. Directeur Thomas Eichin baalt van zaakwaarnemer Gustavo Goni, die al enkele weken in gesprek zou zijn geweest met Schalke’s Horst Heldt. “Het is allemaal nog heel vers, maar van deze houding ben ik niet gecharmeerd”, reageert Eichin. (BILD)

Moussa Sissoko heeft over aanbiedingen niks te klagen. De middenvelder van Newcastle United is weliswaar niet langer in beeld bij Manchester United, maar Tottenham Hotspur zet de interesse volop door. The Spurs hebben dan ook de beste papieren om de speler in te lijven, maar voelen de adem van clubs als Arsenal en Paris Saint-Germain in de nek. Sissoko moet zo'n 23 miljoen euro kosten. (Daily Star)

Denk je dat Donyell Malen de top gaat halen?

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties