Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ziet Duarte naar buitenland vertrekken

Laatste update:

West Ham United hoopt een Portugees international in te lijven. The Hammers liepen de komst van Fabio Quagliarella van Juventus mis en mikken nu op Silvestre Varela. De aanvaller is bij FC Porto niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar Sam Allardyce denkt dat de 28-jarige Varela een goede versterking voor zijn team kan zijn. In het contract van de buitenspeler staat een afkoopsom van veertig miljoen euro. (Express)

Villarreal stuurde zaterdag twee scouts naar Nederland voor Go Ahead Eagles-FC Groningen en Heracles Almelo-PSV. Waar de een Richairo Zivkovic helemaal niet te zien kreeg omdat hij voortijdig vertrok, raakte de ander onder de indruk van Lerin Duarte. De promovendus zal zich dinsdag met een formeel bod van 2,2 miljoen euro in Almelo melden. Ajax kijkt machteloos toe: men moet eerst weten of Christian Eriksen vertrekt. (Canal 9)

Drie Premier League-clubs vechten om de handtekening van Peter Odemwingie. De 32-jarige aanvaller wil vertrekken bij West Bromwich Albion en Stoke City, Cardiff City en Swansea City hebben interesse. De eerste twee clubs hebben een bod gedaan van 2,3 miljoen euro, terwijl the Swans met 2 miljoen achter het net lijken te vissen. Odemwingie, een Russische Nigeriaan, gaat zijn laatste contractjaar in bij WBA. (Birmingham Mail)

Tottenham Hotspur raakt Emmanuel Adebayor mogelijk kwijt aan CSKA Moskou. The Spurs willen van zijn weeksalaris van twee ton af en de Russen hopen de 29-jarige aanvaller voor 5,8 miljoen euro over te kunnen nemen. Het contract van de Togolees loopt op White Hart Lane nog twee seizoenen door. Adebayor wees eerder Besiktas af omdat die club niet aan zijn exorbitante salariseisen kon tippen. (Eye Football)

Lerin Duarte is al goed genoeg voor de Primera División

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
5
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties