Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zit achter doelpuntenmachine uit de Virsliga aan

Laatste update:

Víctor Valdés wordt mogelijk de volgende Spanjaard in Duitse dienst. De momenteel werkloze doelman moet de zorgen van Josep Guardiola gaan verlichten. De coach van Bayern München werd recentelijk geconfronteerd met blessures van zijn reservekeepers José Reina en Tom Starke en wil Valdés als back-up naar de Allianz Arena halen. Vraag is echter of de Spaans international zin heeft in die rol. (Die Welt)

Ajax is een van de clubs met een oogje op een groot talent uit Letland. De negentienjarige Janis Ikaunieks weet zich gevolgd door clubs als Anderlecht, Udinese, VfB Stuttgart en dus ook Ajax. Het talent speelt de sterren van de hemel in de niet bijzonder hoog aangeschreven Virsliga van Letland: hij maakte 23 doelpunten. Onlangs maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg. (Mediaset)

Xherdan Shaqiri en Pierre-Emile Höjbjerg zijn ontevreden over hun situatie bij Bayern München en hebben daar melding van gemaakt. De Zwitserse aanvaller en de Deense middenvelder willen meer minuten maken, desnoods buiten München. 'We kennen hun gedachten, ik heb met de zaakwaarnemers gesproken. We hebben afgesproken om na de heenronde de situatie te evalueren", zegt algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge. (TZ)

Frank Acheampong maakt indruk bij Anderlecht. De 21-jarige vleugelaanvaller heeft zich in de kijker gespeeld bij AS Roma en weet nu ook dat Paris Saint-Germain hem wekelijks volgt. Enig nadeel aan de Ghanees international is dat hij niet beschikt over een Europees paspoort, waardoor een transfer mogelijk nog een paar jaar op zich zal laten wachten. Dat is voor de Belgen geen probleem: zijn marktwaarde zal waarschijnlijk alleen maar stijgen. (Le 10 Sport)

In de Eredivisie lopen geen negentienjarigen rond die Ajax beduidend sterker maken

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties