Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax zorgt voor ontslag bij Olympique Lyon

Laatste update:

Gianni Bruno is momenteel in gesprek met Deportivo La Coruña en Internazionale, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer. De spits wordt momenteel door Évian verhuurd aan het Russische Krylya Sovetov Samara. (Tribuna)

De uitschakeling tegen Ajax in de Europa League kost Bruno Génésio mogelijk zijn baan. Volgens voorzitter Jean-Michel Aulas blijft de trainer aan, maar Jocelyn Gourvennec en Laurent Blanc zouden kandidaat zijn om het roer over te nemen. (L'Équipe)

Barcelona komt mogelijk uit bij een oude bekende. De Catalanen denken erover om Oriol Romeu, die uit de jeugdopleiding van de club komt, voor een kleine achttien miljoen euro over te nemen van Southampton. (Marca)

Lukasz Skorupski is dicht bij een overstap naar Napoli. De zaakwaarnemer van de Pool, die door AS Roma aan Empoli wordt verhuurd, was donderdag in Napels en zat langdurig om de tafel met i Partenopei. (Sky Italia)

Ricardo Rodríguez lijkt dan toch in de Serie A aan de slag te gaan. AC Milan heeft naar verluidt een deal met VfL Wolfsburg gesloten om hem voor achttien miljoen euro naar het San Siro te halen. (SportItalia)

Zou een ontslag voor Bruno Génésio terecht zijn?

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
62
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
18
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
17
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties