Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aké kan stap binnen de Premier League maken

Laatste update:

AS Roma heeft Henrikh Mkhitaryan een ultimatum gesteld. De middenvelder heeft een nieuw contract aangeboden gekregen ter waarde van 3,5 miljoen euro exclusief bonussen, maar staat ook in de concrete belangstelling van Internazionale. (Sky Sports Italia)

Newcastle United kan Nathan Aké deze zomer overnemen van Manchester City. Voor de international van Oranje betekent het mogelijk een hereniging met trainer Eddie Howe, onder wie hij eerder succesvolle jaren bij Bournemouth kende. (Daily Mirror)

Tottenham Hotspur wil Clément Lenglet komend seizoen huren van Barcelona. De Franse verdediger heeft nog een contract tot medio 2026, maar komt niet langer voor in de plannen van trainer Xavi. (Sport)

Marseille hoopt Julián Álvarez komend seizoen te huren Manchester City. De Argentijnse spits moet Erling Braut Haaland in het Etihad Stadium voor zich dulden in de pikorde, waardoor ervaring opdoen in de Ligue 1 tot de mogelijkheden behoort. (Footmercato)

Chelsea en Tottenham Hotspur strijden om de handtekening van Josko Gvardiol. De middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2026 bij RB Leipzig, dat deze zomer voldoende biedingen verwacht te krijgen. (Daily Mail)

Vind jij Newcastle United een geschikte club voor Nathan Aké?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
0
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
15
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
8
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties