Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Akkoord met Ajax én met Cillessen ligt er al

Laatste update:

Davide Astori is aangeboden bij Italiaans kampioen Juventus. Dat is een verrassing, want de verdediger van Cagliari werd de voorbije weken nog stevig in verband gebracht met Napoli en Fiorentina. Bij Juventus is Massimiliano Allegri de trainer en dat is geen onbekende voor Astori. Allegri was in het verleden de eindverantwoordelijke van Cagliari en hij kent de mandekker nog van die periode. (Tuttosport)

Wanneer David de Gea wordt verkocht aan Real Madrid, moet Ajax op zoek naar een nieuwe doelman. Manchester United versterkte zich weliswaar met Sergio Romero, maar hij is toch echt aangetrokken als vervanger voor Víctor Valdés. De Gea moet bij een vertrek worden opgevolgd door Jasper Cillessen en er wordt nu beweerd dat er al een akkoord is met zowel Ajax als met de keeper zelf. Bij een transfer van De Gea gaat Cillessen dus naar United. (Metro)

Ángel Correa kampte vorig seizoen met hartproblemen, maar nu is hij terug bij Atlético Madrid. Of de aanvaller veel gaat spelen is nog maar de vraag, maar zelf heeft hij er alle vertrouwen in. “Ik ben al van het niveau van Atlético Madrid sinds ik hier ben. Een vertrek? Daar denk ik niet aan, ik denk alleen maar aan speelminuten”, zegt de man die werd gekocht van San Lorenzo. (AS)

De scouts van Tottenham Hotspur in de Bundesliga draaien overuren. Kevin Wimmer werd al overgenomen van 1. FC Köln en de club gaat mogelijk ook nog zaken doen met VfB Stuttgart, Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund. The Spurs hebben interesse in respectievelijk Timo Werner, Christoph Kramer en Sven Bender. Tussen de laatste twee lijkt de Londense topclub een keuze te gaan maken. (The Telegraph)

Jasper Cillessen is toe aan een nieuwe uitdaging in zijn loopbaan

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties