Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti hoopt op bijzondere transfer voor Bayern

Laatste update:

De Engelse kampioen Leicester City gaat sterspelers als Riyad Mahrez, N’Golo Kanté en Jamie Vardy niet verkopen. “Wij zijn geen club die spelers op gaat leiden voor andere clubs. Iedereen wil blijven om te zien hoe ver we komend seizoen kunnen komen”, zegt Aiyawatt Srivaddhanaprabha, zoon van clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. De sterren willen komend seizoen stunten in de Champions League. (Sky Sports)

Bayern München neemt Mats Hummels hoogstwaarschijnlijk over van Borussia Dortmund en trainer Carlo Ancelotti wil nóg een centrumverdediger. Ancelotti hoopt Raphaël Varane over te nemen van Real Madrid, zodat hij met Hummels, Varane en Jérôme Boateng kan rouleren. Medhi Benatia wordt verkocht, Javi Martínez keert terug naar het middenveld en op de immer geblesseerde Holger Badstuber wordt niet gerekend. (Le Parisien)

Overigens is het maar de vraag of Martínez echt terugkeert naar het middenveld van Bayern München, omdat hij ook genoemd wordt als versterking voor Barcelona. Martínez is een van de drie namen op een lijst, die verder Aymeric Laporte (Athletic Club) en Marquinhos (Paris Saint-Germain) bevat. Bayern München zal hoe dan ook de hoofdprijs vragen voor Martínez, die een contract heeft tot liefst 2021. (TV3)

Er zijn twee topkandidaten voor de baan bij AC Milan: Manuel Pellegrini en Vincenzo Montella. Omdat Cristian Brocchi niet heeft kunnen overtuigen gaat eigenaar Silvio Berluconi weer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Pellegrini vertrekt bij Manchester City, terwijl Montella het goed doet bij Sampdoria. Vicevoorzitter Adriano Galliani gaat binnenkort de eerste gesprekken voeren. (La Gazzetta dello Sport)

Raphaël Varane zou een basisplaats hebben bij Bayern München

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties