Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti kan in de zomer terug naar Engeland

Laatste update:

Excelsior hoopt enkele vaste waarden binnenkort langer aan zich te binden. Aanvoerder Sander Fischer en Khalid Karami kunnen hun contracten met twee seizoenen verlengen en ook Daan Bovenberg kan een nieuwe verbintenis tegemoet zien. “Nu we nadrukkelijker zicht hebben op een langer verblijf in de Eredivisie, hoop ik dat ze ons snel aangeven dat ze zullen bijtekenen”, reageert trainer Marinus Dijkhuizen. (Voetbal International)

Manchester City gaat toch niet voor Josep Guardiola, als opvolger van Manuel Pellegrini. De Engelse topclub lijkt na dit seizoen afscheid te nemen van de Chileense oefenmeester en de huidige trainer van Bayern München werd genoemd als zijn vervanger. Er wordt echter beweerd dat the Citizens hun zinnen hebben gezet op Carlo Ancelotti, op dit moment met veel succes de coach van Real Madrid. Hij trainde Chelsea al eens. (Daily Star)

Chancel Mbemba kan rekenen op een mooie transfer. De mandekker van Anderlecht staat in de belangstelling van tal van clubs uit grote competities. De verdediger wordt genoemd bij Newcastle United, Atlético Madrid en FC Porto. De Engelse club lijkt de beste papieren te hebben voor het twintigjarige krachtmens, dat in Brussel nog een verbintenis heeft tot de zomer van 2017. (Het Laatste Nieuws)

Walter Mazzarri zit sinds november zonder club, het moment dat hij werd ontslagen bij Internazionale. De oefenmeester is mogelijk niet lang meer werkloos. Drie clubs hebben voorzichtig navraag gedaan bij het management van de coach: Fiorentina, AS Roma en Bologna. Mazzarri laat het rustig op zich af komen en treedt pas in gesprek als er daadwerkelijk ontslagen vallen. (Sky Italia)

Denk je dat Carlo Ancelotti te verleiden is door Manchester City?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties