Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti wilde 'de muis van Rome' naar Real halen

Laatste update:

Lucas Leiva was dicht bij een transfer naar Besiktas, maar bleef Liverpool trouw. De 28-jarige Braziliaan middenvelder kan dit seizoen nog belangrijk worden voor het team van Brendan Rodgers, zegt oud-verdediger Jamie Carragher. “Lucas is een speler die bepaalde taken kan uitvoeren en je hebt hem soms echt nodig. Hij kan erg effectief als verdedigend ingestelde middenvelder spelen”, aldus Carragher. (Sky Sports)

Carlo Ancelotti had Felipe Anderson deze zomer naar Real Madrid willen halen, maar de trainer werd in mei ontslagen. “Hij vertelde me over Anderson. Als hij was gebleven, had hij de club een niet te weigeren bod laten uitbrengen op Anderson”, zegt FIFA-agent Dario Canovi. Manchester United zou afgelopen zomer wel een voorstel van vijftig miljoen euro naar Rome hebben verstuurd voor 'de muis van Rome', zoals hij wordt genoemd. (1900 TV)

Gabriel Agbonlahor speelt sinds zijn achtste voor Aston Villa en tekende een jaar geleden nog een nieuw contract. De 28-jarige aanvaller ligt tot medio 2018 vast in Birmingham en manager Tim Sherwood ziet hem niet gauw vertrekken. “Gabby is erg belangrijk voor deze club en eerlijk gezegd zie ik hem nooit meer weggaan”, voorspelt Sherwood. Agbonlahor is een basisspeler in zijn elftal. (Daily Mail)

Roberto Soriano zag op de slotdag van de transfermarkt een transfer van dertien miljoen euro naar Napoli afketsen. De 24-jarige middenvelder bleef derhalve bij Sampdoria en gaat zijn tot medio 2017 doorlopende contract misschien wel verlengen. Zijn zaakwaarnemer gaat binnenkort praten met sportief directeur Carlo Osti. De afkoopsom in het contract wordt verhoogd van tien naar vijftien miljoen euro. (Tuttosport)

Zou Real Madrid een geschikte club zijn voor Felipe Anderson?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties