Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ancelotti zit niet te wachten op beoogde aankoop

Laatste update:

Simone Zaza werd al in verband gebracht met Leicester City, maar kan ook naar Chelsea. Antonio Conte is een groot fan van de aanvaller, die bij Juventus maar nauwelijks aan spelen toekomt, en wil hem volgend seizoen graag bij zijn selectie hebben. Juventus heeft geen haast en wil Zaza ook eigenlijk niet kwijt, maar bij het juiste bod kan er vast wel gesproken worden. (Corriere dello Sport)

Carlo Ancelotti twijfelt over Mats Hummels. De verdediger van Borussia Dortmund heeft aangegeven dat hij graag naar Bayern München wil verkassen, maar Ancelotti denkt dat er wel betere verdedigers te vinden zijn: hij voelt meer voor een samenwerking met Leandro Bonucci van Juventus, Aymeric Laporte van Athletic Club of Raphaël Varane van Real Madrid. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (TZ)

Ousmane Dembélé heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Borussia Dortmund. De achttienjarige aanvaller begon onlangs Dortmund-gerelateerde accounts te volgen op Twitter en verklapte daarmee eigenlijk al naar Westfalen te willen. “Hij wil graag naar Dortmund, maar we moeten eerst een akkoord met Stade Rennes bereiken en dat hebben we nog niet bereikt”, aldus directeur Hans-Joachim Watzke. (Schwatzgelb)

West Ham United probeert om Reece Oxford uit de grijpgrage handen van de Engelse topclubs te houden. De talentvolle middenvelder wordt gevolgd door onder meer Manchester City, Chelsea en Arsenal, maar West Ham hoopt Oxford ervan te kunnen overtuigen dat het voor zijn ontwikkeling beter zou zijn wanneer hij bij zijn huidige club blijft. De jongeling krijgt binnenkort een aanbieding voor een nieuw contract. (Daily Mirror)

Mats Hummels is helemaal niet zo goed

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties