Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Andere Busquets' gaat United en Arsenal afwijzen

Laatste update:

Gustavo Poyet verrichtte vorig seizoen een wonder door Sunderland in de Premier League te houden, maar een jaar later is het doek alsnog gevallen. ““Ik ben bijzonder teleurgesteld met mijn vertrek bij Sunderland, maar ik ben trots op mijn periode bij de club. Ik zal altijd trots zijn op de fantastische prestatie die we vorig seizoen geleverd hebben”, aldus Poyet, die nog bijna Manager van het Jaar werd. (Daily Mail)

Barcelona is achter de schermen bezig om zich van de continuïteit van ‘de andere Busquets’ te verzekeren. Het gaat om de onlangs zestien jaar geworden Oriol Busquets. Manchester United en Arsenal willen de jonge middenvelder graag naar Engeland halen en bekeken de tiener onlangs in Portugal bij een landentoernooi. Barcelona gaat er echter van uit dat Busquets nog jarenlang voor de Catalanen zal uitkomen. (Sport)

Anthony Martial van AS Monaco staat door zijn goede prestaties tegen Arsenal in de belangstelling van Everton, maar de rappe buitenspeler is ook opgevallen in Italië. Hij kan kiezen tussen Juventus en AC Milan. De negentienjarige Martial zal alle opties rustig naast elkaar leggen, want hij heeft bij AS Monaco nog een verbintenis die loopt tot de zomer van 2018. (Sky Italia)

Hij is weliswaar geen onbetwiste basiskracht, maar Atlético Madrid gaat graag langer door met Saúl Ñiguéz. De twintigjarige middenvelder wordt gezien als de toekomst van het team van Diego Simeone en daarom kan hij zijn huidige verbintenis met twee seizoenen verlengen, tot de zomer van 2021. Het is de bedoeling dat ook zijn transferclausule van 24 miljoen euro, flink, omhoog gaat. (El Mundo Deportivo)

Oriol Busquets kan het beste nog langere tijd bij Barcelona blijven

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
1
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties