Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

André Onana geldt niet als topdoelwit

Laatste update:

Juventus overweegt een poging te wagen voor Chris Smalling. De Italiaanse topclub is bereid buitenspeler Federico Bernardeschi in de deal te betrekken om de verdediger los te weken bij Manchester United. (Daily Mirror)

André Onana is niet het topdoelwit van Chelsea als het gaat om de vervanging van Kepa Arrizabalaga. Burnley-doelman Nick Pope, die ruim 55 miljoen euro moet kosten, staat bovenaan het lijstje in Londen. (Daily Star)

Benfica heeft Luca Waldschmidt, Ezequiel Garay en Helton Leite binnen voor aankomend seizoen. Everton Cebolinha en Malang Sarr zijn eveneens dicht bij een akkoord met de Portugese club, terwijl Edinson Cavani een optie blijft. (Publico)

Adrien Tameze gaat mogelijk permanent aan de slag bij Atalanta. De Champions League-kwartfinalist overweegt om de van OGC Nice gehuurde middenvelder definitief aan te trekken. (Diverse Italiaanse media)

Rachid Ghezzal zet zijn loopbaan mogelijk eveneens definitief voort in de Serie A. De aanvaller werd in het afgelopen seizoen door Fiorentina van Leicester City gehuurd en la Viola denkt nu na over een permanente overstap. (Diverse Italiaanse media)

Zou jij Nick Pope een goede keeper vinden voor Chelsea?

Meer nieuws

Foden schiet Manchester City razendsnel op voorsprong met fantastische goal
0
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
0
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
3
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
9
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties