Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anwar El Ghazi dichtbij binnenlandse transfer

Laatste update:

Sevilla staat op het punt om de onderhandelingen met Manchester United over Anthony Martial te staken. De nummer twee van LaLiga is druk op zoek naar een nieuwe spits, maar kan zich niet vinden in de onderhandelingstactiek van de Engelse grootmacht. (BBC)

Anwar El Ghazi staat op het punt om de overstap te maken naar Everton. De aanvaller van Aston Villa, die dit seizoen niet in de plannen van manager Steven Gerrard voorkomt, maakt het seizoen op huurbasis af op Goodison Park. (The Athletic)

Het lijkt erop dat Emerson Palmieri het seizoen afmaakt bij Olympique Lyon. Chelsea wilde de linksback terughalen van zijn verhuurperiode na de blessure van Ben Chilwell, maar daar weigeren ze in Frankrijk aan mee te werken. (L'Équipe)

Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op de vijftienjarige Endrick. Het supertalent van Palmeiras heeft over interesse sowieso niet te klagen, daar ook twee clubs uit de Premier League de ontwikkeling van de Braziliaan nauwlettend volgen. (ESPN)

Tottenham Hotspur wil voor het sluiten van de winterse transferwindow twee aanvallers hebben gepresenteerd. Naast het aantrekken van Adama Traoré moet er ook een back-up komen voor Harry Kane. (Daily Mail)

Doet Anwar El Ghazi er goed aan om naar Everton te vertrekken?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties