Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anzhi trekt 30 miljoen euro uit voor doelman

Laatste update:

Napoli-legende Careca heeft zijn favoriete Italiaanse club van advies voorzien. De Braziliaan leest namelijk dagelijks dat Edinson Cavani op het punt staat het Stadio San Paolo te verlaten en dat steekt hem. “Hij is een interessante speler op de Confederations Cup. Napoli kan het niet veroorloven om hem te verliezen. Hij moet blijven.” Mocht de Uruguayaan toch vertrekken, dan weet Careca wie hem moet vervangen: Leandro Damiao. (Corriere dello Sport)

Guus Hiddink krijgt mogelijk de beschikking over een nieuwe keeper bij Anzhi Makhachkala. De Russische club zou op het punt staan om een bod uit te brengen op Samir Handanovic. De 28-jarige doelman uit Slovenië verruilde Udinese pas een jaar geleden voor Internazionale, maar Anzhi wil een bedrag van tussen de 25 en 30 miljoen euro uittrekken om Handanovic nu alweer weg te plukken bij i Nerazzurri. (Sky Italia)

Fans van Beñat Etxebarria moeten nog een maand geduld hebben. De drievoudig Spaans international en spelmaker van Real Betis verkast waarschijnlijk naar Athletic Bilbao, dat circa tien miljoen euro exclusief variabelen voor de 26-jarige middenvelder zal betalen. De Basken zullen de transfer echter niet eerder dan 1 juli aankondigen. Benat ligt bij Betis nog één jaar vast en moet in de zomer daarom verkocht worden. (Marca)

Andy Carroll heeft opgetreden als vredestichter bij een ruzie tussen Ashley Cole en Anton Ferdinand. De verdedigers van Chelsea en Queens Park Rangers waren in de nacht van maandag op dinsdag beiden aanwezig in een nachtclub in Los Angeles, en na het verlaten van de uitgaansgelegenheid dreigden de twee Engelse spelers slaags te raken. De eveneens aanwezige Carroll kwam tussenbeide en suste de gemoederen. (The Sun)

Brett Holman zou een aanwinst zijn voor iedere Nederlandse club

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties