Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arda zegt drie clubs af voor stap naar Londen

Laatste update:

West Ham United wil Everton de loef afsteken. The Hammers zijn op zoek naar defensieve versterking en hebben interesse in Angelo Ogbonna, die weg mag bij Juventus. De 27-jarige international hoeft onder Massimiliano Allegri niet te rekenen op een basisplaats en wil zelf ook graag meer minuten maken. West Ham heeft een bod van zestien miljoen euro uitgebracht en is daarmee op dit moment de belangrijkste kandidaat. (Daily Mirror)

Chelsea is naar verluidt de voornaamste gegadigde om Arda Turan in te lijven. De aanvallende middenvelder van Atlético Madrid staat in de belangstelling van enkele prachtige clubs; Barcelona, Paris Saint-Germain en AC Milan schijnen achter de Turks international aan te zitten. Arda zou echter de voorkeur geven aan een transfer naar de Premier League en daarmee is Chelsea de belangrijkste kandidaat voor de dribbelaar. (Daily Mail)

Liverpool wil een nieuwe spits en daarvoor moeten twee eerder aanwinsten wijken. Rickie Lambert en Fabio Borini hebben de voorhoede van the Reds niet kunnen brengen wat trainer Brendan Rodgers ervan verwachtte en zij moeten nu mogelijk maken dat Christian Benteke van Aston Villa naar Anfield komt. Met het geld dat Lambert en Borini opleveren, zou de Belgisch international ingelijfd moeten worden. (The Independent)

Dick Advocaat wil Stewart Downing naar Sunderland halen, maar er is concurrentie. Ook Newcastle United is geïnteresseerd in de vleugelspeler van West Ham United en de werkgever van Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong zou al hebben gesproken met de dertigjarige linkspoot. West Ham zou tien miljoen euro vragen voor Downing en the Magpies zijn wel bereid om aan dat bedrag te voldoen. (Daily Express)

Snap jij de keuze van Arda Turan?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
6
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties