Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arek Milik staat mogelijk voor loodzware erfenis

Laatste update:

Lamine Koné kan een boete verwachten van Sunderland. De club is niet blij met het feit dat de centrale verdediger openlijk heeft uitgesproken weg te willen. (Daily Mirror)

Napoli werd al in verband gebracht met onder anderen Mauro Icardi als vervanger voor Gonzalo Higuaín. Het zou echter ook zomaar kunnen dat i Partenopei het nieuwe seizoen ingaan met alleen Manolo Gabbiadini en Arek Milik, die beiden veel indruk hebben gemaakt in de voorbereiding. (Sky)

Xabi Alonso sluit niet uit dat hij nog eens in Engeland gaat voetballen. De middenvelder van Bayern München zegt dat hij daar een ‘geweldige tijd’ heeft gehad. (Mundo Deportivo)

AC Milan heeft een bod van Celta de Vigo afgeslagen. De Spanjaarden hadden zeven miljoen euro over voor de 22-jarige Suso, maar Milan wil drie miljoen meer hebben. (La Gazzetta dello Sport)

Juventus kan AC Milan aftroeven in de strijd om Rodrigo Betancur. De club uit Turijn heeft een optie van 9,4 miljoen euro op de middenvelder van Boca Juniors. (La Gazzetta dello Sport)

Denk jij dat Napoli nog een nieuwe topspits gaat halen?

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
41
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
35
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties