Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Argentijn voor 20 miljoen euro terug naar Italië

Laatste update:

Louis van Gaal is bijzonder tevreden over Chris Smalling en dat ziet de speler een dezer dagen beloond worden. De stopper staat op het punt zijn huidige contract, dat nog loopt tot de zomer van 2016, te verlengen en zal dan een dikke 80.000 euro per week gaan verdienen. De 24-jarige verdediger staat nu nog voor zo'n 50.000 euro per week op de loonlijst. Hij kwam in 2010 over van Fulham. (Goal)

Internazionale wil nog voor 1 september melding maken van de komst van Ezequiel Lavezzi, maar vooralsnog kan de club geen actie ondernemen. De Argentijn is te duur en i Nerazzurri moeten eerst verkopen om zaken te kunnen doen. Toch zijn de Italianen al in gesprek met Paris Saint-Germain om een gunstige vraagprijs te bedingen. De ex-speler van Napoli zou twintig miljoen euro moeten kosten. (La Gazzetta dello Sport)

Tottenham Hotspur en Loïc Rémy; het wil voorlopig nog niet vlotten. The Spurs jagen al de gehele zomer op de handtekening van de Frans international, maar stuiten voorlopig op de onwil van zijn club Queens Park Rangers. Door nu ook Michael Dawson in de deal te betrekken hopen de Londenaren de stadsgenoot alsnog te overtuigen. Uiteraard kan QPR ook de nodige miljoenen tegemoet zien. (The Sun)

Newcastle United heeft een oplossing gevonden voor Papiss Cissé. Over de kwaliteiten van de spits bestaat weinig twijfel, maar het is een publiek geheim dat de Senegalees niet al te populair is bij manager Alan Pardew én zijn ploeggenoten. Het Qatarese Al-Rayyan is bereid acht miljoen euro te betalen voor de 29-jarige Afrikaan en heeft daarmee alle lichten op groen gezet voor het afronden van de transfer. (The Sun)

Ezequiel Lavezzi zou een uitstekende aanwinst zijn voor Internazionale

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
0
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
16
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
9
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties