Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal bereidt recordbod van 109 miljoen euro voor

Laatste update:

De kans is groot dat Koke komende zomer van Atlético Madrid naar Manchester verhuist. De 23-jarige middenvelder wordt begeerd door diverse Europese topclubs, maar Manchester City en United lijken het meest serieus. Omdat beide clubs niet van plan zijn om zestig miljoen euro op te hoesten voor Koke, worden City-aanvaller Stevan Jovetic en United-spelverdeler Juan Mata genoemd als mogelijk ruilmateriaal. (Daily Star)

Arsenal is naar verluidt van plan om van Paul Pogba de duurste voetballer aller tijden te maken. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola is er honderd miljoen euro nodig om de middenvelder weg te kapen bij Juventus, maar in een poging om de concurrentie af te troeven, zouden the Gunners bereid zijn om zelfs 109 miljoen over te maken naar Turijn. De Fransman wordt ook gevolgd door Paris Saint-Germain en Real Madrid. (Daily Express)

Het heeft er alle schijn van dat er fel gestreden gaat worden om Godfred Donsah. De middenvelder van Cagliari is pas achttien, maar heeft zich onder leiding van trainer Gianfranco Zola al wel in de basis gespeeld bij de Serie A-club. Tijdens het duel met Internazionale zaten maandag scouts van Manchester City, maar Tottenham Hotspur is naar verluidt al bezig een bod voor te bereiden. Ook Bayern München heeft interesse. (Sky Italia)

Aston Villa zoekt een nieuwe directeur voetbalzaken en Damien Comolli is de topkandidaat. Comolli was in het verleden met wisselend succes werkzaam bij Tottenham Hotspur en Liverpool: hij haalde verschillende topspelers naar beide clubs, maar was tevens verantwoordelijk voor een aantal miskopen. Bij Aston Villa durft men de gok wel te nemen, want men wil weg uit de degradatiezone. (The Sun)

Paul Pogba hoort de duurste voetballer aller tijden te worden

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties