Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal betaalt weer grof geld aan Barcelona

Laatste update:

Er is in Spanje veel te doen om Zinédine Zidane, die niet de juiste papieren heeft om het tweede team van Real Madrid te mogen trainen. De Franse bond (FFF) is echter van plan om op te treden als reddende engel. Zidane, die gaat voor zijn Spaanse licentie, kan in zijn geboorteland aankloppen voor het diploma. Eerder kregen ook oud-internationals als Willy Sagnol en Claude Makélélé zonder problemen een papiertje. (Le 10 Sport)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Barcelona nog een aanvaller kwijtraakt aan Arsenal. Pedro wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar the Gunners en de vleugelspits schijnt nu zelfs een officieel transferverzoek te hebben ingediend bij de clubleiding van de Catalanen. Arsenal zou Pedro in januari voor naar verluidt 32 miljoen euro kunnen overnemen, nadat ook Alexis Sánchez al overkwam. (Daily Express)

De clubleiding van NAC Breda richt in de zoektocht naar een nieuwe trainer niet alle pijlen op Gertjan Verbeek. De momenteel clubloze coach heeft gesproken met NAC, maar dat zullen de Brabanders met meerdere gegadigden doen. “Verbeek is niet kandidaat nummer één, omdat we met meerdere mensen zullen gaan praten”, maakt algemeen directeur Justin Goetzee duidelijk. NAC ontsloeg Nebojsa Gudelj twee weken geleden. (Eindhovens Dagblad)

Het is de vraag of Jordy Clasie nog lang bij Feyenoord blijft. De middenvelder besloot afgelopen zomer om zijn contract in Rotterdam te verlengen, nadat ploeggenoten als Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat aan het WK een transfer overhielden en ook spits Graziano Pellè wegging. Clasie schijnt echter een clausule in zijn verbintenis te hebben opgenomen en kan in januari of in de zomer alsnog vertrekken.
(Voetbal International)

Zou Arsenal erop vooruit gaan met Pedro?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties