Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal biedt dertig miljoen euro voor doelwit van Ajax

Laatste update:

In navolging van Eusebio Di Francesco zal ook Monchi vrijdag de gelederen van AS Roma verlaten. De technisch directeur werd overruled door het bestuur wat betreft het ontslag van de trainer en wordt sowieso al door Arsenal begeerd. (Sky Italia)

Arsenal heeft het gemunt op Antony. De jonge aanvaller van Sao Paulo, die ook wordt gelinkt aan Ajax, zou ongeveer dertig miljoen euro moeten kosten. (Goal)

Zowel Everton als Liverpool heeft interesse in Diego Llorente. De centrale verdediger annex verdedigende middenvelder van Real Sociedad heeft een transferclausule van vijftig miljoen euro, maar de Basken zijn bereid om te onderhandelen. (AS)

Barcelona moet flink in de buidel tasten als men Nicolas Pépé wil strikken. Werkgever Lille verlangt een bedrag van tussen de vijftig en tachtig miljoen euro voor de aanvaller. (RMC Sport)

Liverpool mengt zich in de strijd om Reinier Jesus. Ook Paris Saint-Germain, Juventus, AS Roma en Manchester City zitten achter de jonge aanvaller van Flamengo aan. (Le10Sport)

Moet Barcelona voor Nicolas Pépé gaan?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
57
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties