Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal blijkt nog niet klaar te zijn met voorhoede

Laatste update:

Georgios Samaras moet de voorzetten van Wesley Sneijder mogelijk gaan afronden. De 29-jarige aanvaller zit zonder club sinds zijn vertrek bij Celtic en staat in de belangstelling van Galatasaray. De Griek is echter ook al in verband gebracht met Everton, Sunderland, Swansea City, Hull City, Hamburger SV, Olympique Marseille, Lazio, Sevilla en Atlético Madrid. Samaras speelde tussen 2000 en 2006 voor sc Heerenveen. (Sunday Mail)

Arsenal is na de komst van Alexis Sánchez nog niet klaar met de voorhoede. The Gunners hopen namelijk ook op de komst van Jackson Martínez, de 27-jarige doelpuntenmaker van FC Porto. De Colombiaans international, die in 91 wedstrijden liefst 60 keer scoorde voor os Dragões, heeft een afkoopsom van 40 miljoen euro in zijn contract staan. Ook Liverpool zit achter Jackson aan. (Diverse Engelse media)

Mikel Arteta heeft zich weer gedwongen gezien om de geruchten over een zomers vertrek bij Arsenal de kop in te drukken. De middenvelder wil de Londense club niet verlaten, ondanks de vermeende interesse van Athletic Club en Fiorentina. “Ik voel me gelukkig hier, helaas kan ik de geruchtenstroom niet stoppen. Ik voel me gewaardeerd. Ik heb ook een gesprek met de manager gehad, we hebben een goede relatie.” Duidelijk. (AS
)

Het lijkt niet de vraag of, maar wanneer Luiz Gustavo vertrekt bij VfL Wolfsburg. De controleur speelde eigenlijk alleen maar bij die Wölfe om zeker te zijn van een plek in de WK-selectie van Brazilië. Nu het WK bijna is afgelopen, is er voor Luiz Gustavo geen reden meer om in Wolfsburg te blijven. AS Monaco heeft zich inmiddels met een enorme zak gemeld bij de Bundesligist. (TZ)

Met Jackson Martínez erbij heeft Arsenal een kampioenswaardige aanval

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties