Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal breekt nog binnen twee weken clubrecord

Laatste update:

Lazio heeft zich voor aankomend seizoen versterkt met onder meer Stefan de Vrij en Lucas Biglia heeft veel vertrouwen in het nieuwe voetbaljaar. "Juventus is op papier de sterkste ploeg van Italië, maar er zijn vijf of zes teams die het Juve lastig kunnen maken. Wij willen graag bij die groep horen", zegt de Argentijnse middenvelder. Lazio haalde in het afgelopen seizoen echter bijna twee keer zo weinig punten als Juve. (Sky Italia)

Arsenal gaat deze maand nog zijn clubrecord breken. De aanval van the Gunners is al versterkt met Alexis Sánchez, maar Arsène Wenger wil nu ook Edinson Cavani nog naar zijn club halen. Arsenal heeft 63 miljoen euro, het bedrag dat Paris Saint-Germain vorig seizoen zelf nog betaalde aan Napoli, over voor de Uruguayaan. PSG is bereid om zaken te doen, omdat het Ángel Di María wil halen. (Metro)

De kans is groot dat Benjamin Stambouli in de Premier League terechtkomt. De verdediger van Montpellier werd al in verband gebracht met Stoke City en ook Swansea City heeft nu belangstelling voor de 24-jarige Fransman. Sterker nog: de gesprekken tussen Swansea en Montpellier zijn al in volle gang, maar van een akkoord is nog geen sprake. Het is niet precies bekend wat Stambouli moet gaan kosten. (Daily Mail)

M’Baye Niang werd vorig seizoen verhuurd aan Montpellier en is inmiddels terug bij AC Milan. Er wordt gesproken over een nieuwe verhuurperiode, of misschien zelfs wel een definitief vertrek, maar daar is de aanvaller op dit moment niet mee bezig. "Of hij blijft? Dat moet je aan de clubleiding vragen, dit soort beslissingen worden genomen door de club. Maar M'Baye is in ieder geval gelukkig hier", zegt zaakwaarnemer Stephan Curbis. (Milan Channel)

Denk je dat het Arsenal lukt Edinson Cavani te kopen?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
20
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
333
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties