Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal, Chelsea en Man Utd strijden om Fransman

Laatste update:

Adem Ljajic kijkt uit naar een nieuw avontuur in Italië. Op de laatste dag van de transfermarkt stapte de Servische aanvaller op huurbasis over van AS Roma naar Internazionale. “Ik ben daar erg blij mee. Het gebeurde allemaal toen ik in voorbereiding zat met de nationale ploeg, dus ik ben nu voor het eerst in Milaan”, zegt hij. Inter huurt Ljajic voor een jaar, maar heeft wel een optie tot koop. (Diverse Italiaanse media)

De Engelse clubs staan nog altijd in de rij voor Aymeric Laporte. De jonge stopper van Athletic Club wordt eigenlijk al een paar jaar genoemd als mogelijke versterking, maar het ziet ernaar uit dat de zomer van 2016 voor hem cruciaal gaat worden. Arsenal, Chelsea en Manchester United wachten eerst nog een jaartje rustig af, maar zullen dan serieuze pogingen doen om de 21-jarige Fransman in te lijven. (Mundo Deportivo)

Schalke 04 wil ook dit seizoen meedoen voor de plekken die recht geven op Champions League-deelname, maar dat wordt lastig. De club liet in de slotdagen van de transfermarkt Julian Draxler naar concurrent VfL Wolfsburg gaan. “Het wordt lastig om dat verlies op te vangen”, weet Johannes Geis. “Julian is een topspeler, hij was een van onze beste mannen.” Schalke ontving ruim dertig miljoen euro voor de international. (BILD)

Aras Özbiliz komt bij Spartak Moskou amper aan spelen toe. De 25-jarige aanvaller werd in de transferperiode in verband gebracht met onder meer Bursaspor, maar die club is in ieder geval nooit concreet geweest. “De geruchten over een transfer naar Turkije zijn nergens op gebaseerd, dat zijn slechts roddels. Ik ben speler van Spartak en concentreer mij op deze club”, zegt de ex-speler van onder meer Ajax. (News)

Aymeric Laporte is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties