Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal denkt aan dubbeldeal met Portugezen

Laatste update:

Alessio Cerci zegt dat de belangstelling van Europese topclubs hem niets doet. De vleugelaanvaller van Torino wordt gevolgd door onder meer Bayern München, AS Roma, AC Milan en Manchester United, maar geeft aan dat hij niet bezig is met een transfer. “Daar wil ik het dan ook niet over hebben. Er wordt uitstekend voor me gezorgd hier in Turijn, ik heb het naar mijn zin en wil niet weg”, beweert de Italiaans international. (Tuttosport)

Arsenal denkt erover na niet een, maar twee spelers van Benfica binnen te halen. Arsène Wenger is onder de indruk van Eduardo Salvio en Nicolas Gaitán en wil de Argentijnen graag naar het Emirates Stadium halen. Zo'n dubbeldeal zal wel behoorlijk wat geld kosten, want Benfica wil Salvio en Gaitán eigenlijk helemaal niet kwijt. Beide spelers hebben nog doorlopende contracten in Lissabon. (Record)

Bas Dost lijkt toch geen nieuwe concurrent te krijgen bij VfL Wolfsburg. Het had er alle schijn van dat Ivica Olic na dit seizoen op zoek zou gaan naar een nieuwe club, maar de 34-jarige Kroaat heeft aangegeven dat hij toch bij die Wölfe wil blijven. Hoewel de routinier al bijna tot overeenstemming was gekomen met Stoke City, zet Olic waarschijnlijk toch zijn handtekening onder een tweejarig contract met Wolfsburg. (Kicker)

Adem Ljajic maakte zaterdag na elf wedstrijden weer een doelpunt voor AS Roma, maar zijn toekomst blijft onzeker. De 22-jarige Serviër kwam voor 11 miljoen euro over van Fiorentina, maar lijkt in de zomer weer te kunnen vertrekken. “Ik ben hier gekomen om te spelen. Na de competitie komt er vast een moment wanneer we bij elkaar kunnen zitten om te praten over wat nu de beste oplossing is”, zegt Ljajic. (Sky Italia)

Wie maakt Arsenal echt sterker?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
2
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties