Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal en Chelsea strijden om Belgisch supertalent

Laatste update:

Alexandre Pato zou zichzelf hebben aangeboden bij Internazionale, maar die club is voor de aanvaller niet de enige optie in Italië. Het Lazio van Edson Braafheid, Wesley Hoedt en Stefan de Vrij heeft namelijk belangstelling voor de 25-jarige Braziliaan, die hoopt dat zijn contract kan worden ontbonden bij Corinthians. Pato claimt immers dat Corinthians hem nog bijna twee miljoen euro aan imagorechten schuldig is. (Mediaset)

Er is opnieuw stevige belangstelling voor Youri Tielemans. Arsenal en Chelsea schijnen de voorbije dagen contact te hebben opgenomen met Anderlecht om te polsen naar de transfervoorwaarden van de achttienjarige middenvelder. Paars-Wit schijnt minstens twintig miljoen euro te verlangen voor de ‘Belofte van het Jaar’. Tielemans ondertekende dit seizoen nog een nieuw contract voor vijf seizoenen. (Daily Express)

Demba Ba kan terugkeren naar de Premier League. De aanvaller, die in 44 wedstrijden 27 doelpunten maakte voor Besiktas, is in beeld bij West Ham United en West Bromwich Albion. De Senegalees werd eerder al in verband gebracht met Al-Ahli en Guangzhou Evergrande, maar hij zou zijn zinnen hebben gezet op een rentree in Engeland. Bij West Ham zou Ba dus weer kunnen samenwerken met Slaven Bilic. (The Times)

Paulo Ganso steekt komende zomer wellicht de Atlantische Oceaan over. De 25-jarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van AS Monaco, al is het nog onduidelijk hoe serieus de interesse vanuit Frankrijk is. De Braziliaan heeft bij São Paulo nog een contract tot september 2017, maar mag bij een goed bod vertrekken. Ganso werd een paar jaar geleden nog in verband gebracht met diverse Europese topclubs, maar tot een droomtransfer kwam het nooit. (France Football)

Is Youri Tielemans nu al goed genoeg voor de Engelse top?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
4
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties