Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Dortmund jagen op dezelfde spits

Laatste update:

Wiljan Vloet wil terugkeren in het trainersvak. De Brabander was de laatste jaren directeur bij Sparta Rotterdam, maar vertrok daar vorige maand. “Ik ben op zoek. Er speelt op dit moment nog niets concreets, maar ik wil wel terugkeren als trainer”, zegt de 51-jarige Vloet, die een nieuwe baan als directeur overigens niet uitsluit: “De uitdaging bij de club is bepalend.” Hij was eerder werkzaam bij onder meer NEC, ADO, Roda JC Kerkrade en PSV. (RTV Rijnmond)

Arsenal en Borussia Dortmund zitten achter dezelfde aanvaller van Juventus aan. De dertigjarige Mirko Vucinic heeft in Turijn geen vaste basisplaats en de clubleiding van de Oude Dame is bereid om de ervaren Montenegrijn na dit seizoen van de hand te doen. Vucinic, die vijf jaar in het shirt van AS Roma speelde en al sinds 2000 in de Serie A voetbalt, zou het graag eens in de Bundesliga of Premier League proberen. (Tuttosport)

De clubleiding van Paris Saint-Germain heeft niet lang gewacht met een reactie op Edinson Cavani’s uitspraken. De aanvaller gaf aanleiding voor nieuwe geruchten over een zomers vertrek met de ontboezeming ‘dat er dingen anders moeten’ en voorzitter Nasser Al-Khelaifi heeft direct actie ondernomen; tijdens de laatste training voor het duel met Chelsea van woensdag werd Cavani al apart genomen door de PSG-preses. (Le Parisien)

Newcastle United neemt in de zomer waarschijnlijk alweer afscheid van Mapou Yanga-Mbiwa. De Franse verdediger werd anderhalf jaar geleden door diverse clubs begeerd en koos destijds voor een overgang naar St James’ Park, maar trainer Alan Pardew zou de conclusie hebben getrokken dat Yanga-Mbiwa niet geschikt is voor de Premier League. De kans is groot dat de stopper vertrekt en terugkeert naar de Ligue 1. (The Journal)

Mirko Vucinic is goed genoeg voor de absolute top

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties