Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en Real Madrid zijn er zo goed als uit

Laatste update:

Iago Aspas wil weg bij Liverpool en hij kan terug naar Spanje, maar de aanvaller heeft ook in de Premier League een mooie optie. Swansea City heeft namelijk interesse getoond in de man die door Liverpool voor circa negen miljoen euro werd gekocht van Celta de Vigo. Bij Swansea City speelt een flink aantal Spanjaarden en Aspas kan in Wales ook mooi het ongelijk van Liverpool bewijzen. (FootballDirect News)

Arsenal en Real Madrid zijn het zo goed als eens over Álvaro Morata. Beide partijen zijn akkoord over een transfersom van tien miljoen euro. Er is alleen nog geen overeenstemming over een terugkoopregeling: Real Madrid wil de spits na een seizoen voor een gelimiteerd bedrag terug kunnen halen, daar heeft Arsenal geen zin in. Morata komt in Madrid door de moordende concurrentie nauwelijks aan spelen toe. (Daily Express)

Miralem Pjanic zegt bij te willen tekenen bij AS Roma, waar hij het uitstekend naar zijn zin heeft, maar sommige Italiaanse bronnen beweren anders. Zo zou de zaakwaarnemer van de Bosniër in het geniep al een gesprek hebben gevoerd met Nasser Al-Khelaïfi, de steenrijke voorzitter van Paris Saint-Germain. De Franse topclub wil Pjanic deze zomer halen en heeft daar naar verluidt tientallen miljoenen euro's voor over. (La Gazzetta dello Sport)

Andy Carroll kwam in januari 2011 voor 44 miljoen naar Liverpool, maar mislukte daar faliekant. Toch bewaart de spits, nu West Ham United, geen nare gevoelens aan zijn tijd op Anfield, waar hij zondag even terugkeert. 'Nee, ik heb totaal geen bittere nasmaak overgehouden aan die periode. Ik speel nu voor West Ham en los van die blessures heb ik het hier geweldig naar mijn zin", aldus de kopsterke spits. (Liverpool Echo)

Álvaro Morata zou een topaankoop zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties