Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal en United willen Fransman van 36 miljoen

Laatste update:

Het is inmiddels wel duidelijk dat Simon Mignolet zijn krediet bij Brendan Rodgers nagenoeg verspeeld heeft. Liverpool is achter de schermen bezig met een nieuwe doelman en werd al aan tal van keepers gelinkt. De Portugees Neto is de volgende, maar Fiorentina heeft absoluut geen trek om mee te werken aan een transfer. La Viola heeft de doelman dan ook snel benaderd om te praten over een verlenging van zijn contract. (Sky Italia)

Aymeric Laporte is al langer in beeld bij de Engelse topclubs en het lijkt erop dat er in januari tot actie wordt overgegaan. Manchester United en Arsenal zijn allebei bereid te voldoen aan de contractueel vastgelegde vraagprijs voor de stopper van Athletic Club, die rond de 36 miljoen euro zou liggen. De twintigjarige Fransman maakt bij zijn club tot nog toe een moeilijk jaar door, maar blijft desondanks opvallen. (Daily Express)

Tottenham Hotspur moet nog even wennen aan Mauricio Pochettino en de resultaten blijven dan ook achter bij de verwachtingen. Volgens Christian Eriksen is het echter een kwestie van tijd voordat het begint te lopen. 'We doen onze uiterste best om ons aan te passen, maar iedereen weet dat zoiets niet vanzelf gaat. Het is work in progress, maar hopelijk vergt het niet meer al te lang alvorens we de zaken op orde hebben", zegt de ex-Ajacied. (London Evening Standard)

Daryl Janmaat is ervan overtuigd dat Alan Pardew de juiste trainer is voor Newcastle United. De baan van de coach hing aan een zijden draadje, maar the Magpies lijken de stijgende lijn te pakken te hebben en de Nederlandse rechtsback is blij dat Pardew niet ontslagen is. “We willen hem, we willen geen andere trainer. Dat hebben we wel laten zien in de laatste wedstrijden. Ik verwacht dat de druk op hem nu verdwenen is”, geeft Janmaat aan. (Daily Mail)

Is Simon Mignolet een goede eerste doelman voor Liverpool?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties