Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal erg gelukkig met verlaagde vraagprijs

Laatste update:

Lazio wil na Stefan de Vrij en Edson Braafheid nog een verdediger aantrekken. Waar eerder Ron Vlaar in beeld was bij i Biancocelesti, schijnt nu een andere speler uit de Premier League op het verlanglijstje te staan: Geoff Cameron van Stoke City zou naar Rome moeten komen. Stoke wil de 29-jarige Amerikaans international echter niet kwijt en gaf eerder Sunderland, Hull City, Leicester City en Southampton al nul op het rekest. (NBC Sports)

Arsenal kan zich op de valreep misschien alsnog versterken met een gewenste middenvelder. Al voordat de zomerse transferperiode van start ging werden the Gunners in verband gebracht met William Carvalho, maar de vraagprijs waaraan diens club Sporting Portugal vasthield was trainer Arsène Wenger te gortig. Sporting zou nu echter genoegen willen nemen met dertig miljoen euro en dat maakt Carvalho weer interessant. (Daily Express)

Sung-Yueng Ki was vorig seizoen niet nodig bij Swansea City en werd verhuurd aan Sunderland, maar keerde deze zomer terug en is onder Garry Monk basisspeler. Nu komt de Zuid-Koreaan zelfs in aanmerking voor een verbeterd en verlengd contract: de gesprekken daarover zijn inmiddels geopend. Ki scoorde nog op de eerste speeldag tegen het Manchester United van Louis van Gaal. (South Wales Evening Post)

Carlton Cole mag voor de tweede keer binnen een jaar vertrekken bij West Ham United. De spits kreeg voor aanvang van vorig seizoen te horen dat er voor hem geen plaats meer was op Upton Park, maar kon in september toch weer aansluiten. Nu the Hammers zich hebben versterkt met Enner Valencia en Diafra Sakho mag Cole echter alsnog weg; West Ham heeft al een akkoord bereikt met Bournemouth. (Daily Mirror)

Denk je dat William Carvalho alsnog naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties